Nicolae Dică i-a răspuns lui Becali! Cu programul în față, a dezvăluit cum decurgeau antrenamentele la FCSB

Nicolae Dica FCSB Gigi Becali MM Stoica Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 20:58
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 21:07

Acuzat că putea prea mult preț pe antrenamentele tactice, Nicolae Dică s-a apărat, arătând în direct la TV cum decurgea un antrenament la FCSB.

Potrivit fostului antrenor de la FCSB, antrenamentele tactice nu aveau loc zilnic și în plus, Dică le reproșează celor din staff-ul tehnic faptul că nu i-au atras niciodată atenția cu privire la acest aspect.

„Singurul om cu care am avut discuţia asta de tactic a fost cu MM. În rest, niciunul din staff nu mi-a spus acest lucru. Pintilii mi-a spus doar de faza fixă. Nu făceam zilnic tactic. Dacă vrei îţi aduc programul, îl am şi pe telefon.

Ţi-am găsit un antrenament: încălzire, circulaţia mingii, după aia finalizare, viteză, joc de posesie şi joc. Fără tactic, da? (n.r. - Dică repetă încă o dată tipurile de antrenament găsite în telefon) Nu vorbim acum din fiecare zi. E normal să facem tactică, crezi că nu e normal să faci tactică? Din punctul meu de vedere, e normal.

Şi voi face în continuare, că voi face 20 de minute, 30 sau 50. Am făcut 26 de muinute antrenamentul respectiv tactic defensiv. Aveam zile când făceam defensiv şi zile când făceam ofensiv. Eu aşa lucrez, e normal să lucrezi aşa. Adică, defensiv analitic, ofensiv - ce făceam construcţie, finalizare. Ca să dau aşa mai în detaliu”, a spus Nicolae Dică, potrivit Orangesport.

FCSB, din nou în Europa cu Dică pe bancă

Nicolae Dică și-a anunțat despărțirea de FCSB pe 1 noiembrie, după 23 de partide pe banca vicecampioanei. 

  • 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri e palmaresul lui „Nic” la timona FCSB-ului.

Dică a reuşit să califice echipa în grupele unei competiţii europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB şi în sezonul 2017-2018, când roş-albaştrii au ajuns până în primăvara europeană.

Dică a preluat echipa de fotbal FCSB la finalul lunii iulie, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea, reuşind calificarea în grupele Europa Conference League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!