Nicolae Dică a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB! Ce jucător al roș-albaștrilor va fi 'afectat' 

Nicolae Dica Deian Sorescu FCSB Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 08:18
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 08:20

Deian Sorescu (25 ani) a semnat cu FCSB și a jucat deja primul său meci în tricoul roș-albaștrilor. 

Transferul lui Deian Sorescu a fost surprinzător pentru mulți, asta și în contextul trecutului său dinamovist. Aflat în cantonament în Antalya cu Rakow și cazat în același hotel cu FCSB, fotbalistul român și-a negociat plecarea, care s-a și realizat, sub formă de împrumut. 

Nicolae Dică, fostul antrenor al vicecampioanei României, a analizat transferul făcut de fosta echipă, lăudând mutarea. Antrenorul care a preluat-o recent pe CS Mioveni a avut cuvinte bune despre noul jucător al FCSB-ului.

Jucătorul de la FCSB 'dat în spate' de transferul lui Deian Sorescu 

Tehnicianul a punctat că, în opinia lui, transferul lui Sorescu îl va 'afecta' pe tânărul Alexandru Pantea (19 ani), jucător de perspectivă, care ar putea să nu mai prindă la fel de multe minute, în contextul în care Deian ar putea fi folosit pe postul de fundaș dreapta. 

„E un transfer bun, îl știu de la echipa națională. Chiar dacă cu această venire îl opresc puțin pe Pantea, dar Sorescu este un plus pentru ei. Sunt o echipă ofensivă, aveau nevoie de un fundaș ofensiv. 

Cu siguranță e un profesionist, asta vă spun 100%. L-am văzut ce făcea înainte și după antrenamente la echipa națională. Cred că se va impune”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!