Octavian Popescu FCSB Superliga

FOTO Octavian Popescu, într-o galerie selectă! Portret din 720 de cuburi Rubik

Octavian Popescu (19 ani) a impresionat pe toată lumea în acest sezon. Are cifre impresionante la FCSB și a debutat în naționala României, sub comanda lui Edi Iordănescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 21:29
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 21:58

Cristian Leana i-a făcut tânărului atacant de la FCSB un portret din 720 de cuburi Rubik. ”Domnul Puzzle” nu este la prima ”operă” de acest tip. A mai realizat portrete pentru alte personaje din lume sportului, dar și din politică sau muzică.

Octavian Popescu, debut la echipa națională

Partida disputată în Ghencea s-a încheiat cu o înfrângere pentru „tricolori”, care se deplasează în Israel pentru cel de-al doilea meci amical al primăverii, programat marți, 29 martie, de la 20:45! Meciul se vede ÎN DIRECT pe PRO X și VOYO.RO

Duelul a reprezentat atât debutul selecționerului Iordănescu pe banca naționalei, cât și debuturile lui Octavian Popescu și Radu Drăgușin la naționala mare. 

În cazul tânărului jucător de la FCSB, Popescu a fost trimis în teren în minutul 61 al partidei, împreună cu coechipierul său de la echipa de club, Florin Tănase. 

Fotbalistul a fost ovaționat de publicul din Ghencea, însă în timpul partidei s-au auzit și huiduieli la adresa lui din zona în care se aflau fanii lui CSA Steaua. Selecționerul a comentat incidentul, dezaprobând atitudinea la adresa debutanților. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!