"Nenorocitilor, gunoaielor!" A mers in acelasi avion cu fotbalistii CFR-ului si face ACUZATII incredibile! E gata sa dea clubul in judecata! Dezvaluirile unui fost concurent MasterChef

CFR Cluj Superliga "Nenorocitilor, gunoaielor!" A mers in acelasi avion cu fotbalistii CFR-ului si face ACUZE incredibile! E gata sa dea clubul in judecata! Dezvaluirile unui fost concurent MasterChef
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2020, 09:35
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2020, 13:59

Un fost concurent de la MasterChef a fost in acelasi avion cu jucatorii CFR-ului pe ruta Cluj - Bucuresti.

Siserman Paul, fost concurent al editiei din 2014 a MasterChef, a fost in acelasi avion cu jucatorii CFR-ului, care se duceau la Bucuresti pentru derby-ul cu FCSB.

Paul ii acuza pe unii fotbalisti ca nu respectau masurile de siguranta si purtau mastile 'total necorespunzator'.  Mai mult, fostul concurent al emisiunii transmise de PRO TV spune ca fotbalistii nu au avut parte de niciun control individual si au trecut in grup poarta de imbarcare catre avion.

Paul se teme pentru el si familia sa si spune ca daca testul sau va iesi pozitiv, e gata sa dea clubul in judecata:

"Va rog sa cititi cu atentie!!!

Asa de inceput de saptamana.....

1)17/07/20 ora 17:45.

Echipa CFR in aeroport Cluj-Napoca.

Zbor Cluj-Bucuresti. (Blue Air 18:40)

Unii cu masca altii fara sau purtata necorespunzator.

Nu trec de nici un control individual, ci toti in grup.

(se pot cere camerele de la aeroport)

In avion unii dintre ei poarta masca corect si stau la locurile lor altii sunt glumeti si poarta masca total necorespunzator sau sub barba.

2)Stirile de la ora 19:00 20/07/2020: "La centrul de antrenament de la Mogosoaia unde se antreneaza CFR au fost depistati inca 5 jucatori cu covid "

MA NENOROCITILOR !!!!

MA GUNOAIELOR!!

ADICA VOI LA BANII VOSTRI, CAND STITI CA URMEAZA SA CALATORITI CU INCA 150 DE PERSOANE SI MAI STITI CA AVETI DEJA IN ECHIPA Un COLEG INFECTAT....

NU VA FACETI UN TEST....

DECAT CEL OBLIGATORIU INAINTE DE O PARTIDA??????

MAINE MA DUC SI IMI FAC SI EU TESTUL!!!

DACA IESE POZITIV JUR CA VA DAU IN JUDECATA!!!!

ART 352 cod penal

(1) Nerespectarea masurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, daca a avut ca urmare raspandirea unei asemenea boli, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda.

(2) Daca fapta prevazuta in alin. (1) este savarsita din culpa, pedeapsa este inchisoarea de la o luna la 6 luni sau amenda.

SPER SA FACA ACELASI LUCRU TOTI CALATORII DIN ACEL ZBOR, INCLUS ECHIPAJUL!!!", se arata in mesajul postat de Paul Siserman pe contul sau de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!