Nemultumit de forma echipei, fericit pentru dubla lui MuTwo! Reactia lui Contra dupa primele doua goluri ale 'Briliantului':

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 08:55

	Nemultumit de forma echipei, fericit pentru dubla lui MuTwo! Reactia lui Contra dupa primele doua goluri ale 'Briliantului':

► Astazi, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, www.sport.ro si m.sport.ro: Dosarul Transferurilor, episodul 66! Final de Dosar?

Adi Mutu a marcat doua goluri in amicalul pe care Petrolul l-a disputat ieri cu Serif Tiraspol, terminat la egalitate, 2-2.

Cosmin Contra spune ca echipa nu este inca la capacitate maxima, dar spera ca forma jucatorilor sa creasca pana la primul meci oficial, de pe 23 februarie, cu FC Brasov.

"E bine ca a marcat Mutu, e bine pentru moralul lui. Au fost saptamani cu incarcatura, baietii au fost foarte obositi. Am scazut intensitatea antrenamentelor, s-a vazut in primele 45 de minute prospetimea."

"Nu suntem la nivelul la care trebuie sa fim, ne dorim foarte mult sa ajungem la un nivel cat mai ridicat la primul meci oficial. Suntem atenti la modul in care ne pregatim si sper sa ajungem cat mai proaspeti la Brasov", a spus Contra la DolceSport.

Petrolul a inceput meciul in urmatoarea formula de echipa: Povilas - Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme - Hoban, De Lucas - Priso, Zicu, Morar - Mutu. In repriza secunda au mai evoluat Gerson, Mustivar, Achim, Romario, Beta si Camara.

Urmatorul meci amical al prahovenilor va avea loc la 11 februarie, impotriva formatiei ruse Kuban Krasnodar.

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies