Nelutu Varga CFR Cluj Dan Petrescu Liga 1

Neluțu Varga recunoaște că s-a gândit să renunțe la Dan Petrescu după umilința din preliminariile Champions League

Patronul de la CFR Cluj a avut mari probleme de sănătate după eliminarea echipei sale din preliminariile UEFA Champions League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 16:16
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 16:16

Neluțu Varga a suferit un accident vascular după eliminarea rușinoasă în fața Pyunik Erevan, grupare din Armenia. Finanțatorul campioanei României a fost dus de urgență la spital și internat la Terapie Intensivă timp de o săptămână, iar acum și-a revenit, însă trebuie să fie atent și să se protejeze de situații tensionate. 

Patronul a vorbit despre situația prin care a trecut, recunoscând că se simte mai bine și că urmează un regim alimentar strict. Totodată, Neluțu Varga a dezvăluit că doctorii i-au recomandat să nu se mai implice atât de mult din punct de vedere emoțional la fotbal și a exclus varianta de a părăsi echipa sau de a-și vinde o parte din acțiuni. 

Neluțu Varga a luat în calcul posibilitatea de a renunța la Dan Petrescu

Neluțu Varga a vorbit despre „episodul Pyunik Erevan” și a recunoscut că s-a gândit să renunțe la Dan Petrescu după eliminarea din Champions League. Finanțatorul a spus că poziția antrenorului nu este amenințată de calificarea în grupele Conference League și a dezvăluit care a fost eroarea comisă de jucătorii săi. 

„Nu. Am fost nemulțumit după eliminarea din Champions League, dar nu se pune problema ca el să plece. Atunci era o situație la nervi. Eram nervos, oricine s-ar fi gândit la asta, pentru că nu poți da afară toată echipa. M-am gândit că s-a greșit ceva, dar nu știam ce.

Pentru că eu le-am dat tot ce mi-au cerut și le-am făcut pe plac. Nu mi-am dat seama ce s-a greșit, pentru că nu a fost greșeala mea. Dar nu dau vina pe antrenor.

(n.r. ce s-a greșit) S-au relaxat. S-au crezut calificați”, a declarat Neluțu Varga pentru ProSport

Modifică setările cookies