"Negoita se afla in spatele spaniolilor! Nu vi se pare dubios ce a facut?" Acuzatii INCREDIBILE la adresa fostului actionar de la Dinamo 

Dinamo Danut Lupu Ionut Negoita Pablo Cortacero Superliga "Negoita se afla in spatele spaniolilor! Nu vi se pare dubios ce a facut?" Acuzatii INCREDIBILE la adresa fostului actionar de la Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Ianuarie 2021, 11:37
Data actualizarii: Sambata 16 Ianuarie 2021, 11:39

Dinamo se afla intr-o situatie financiara delicata. 

Fostul fotbalist Danut Lupu a vorbit despre situatia de la Dinamo si l-a acuzat pe Ionut Negoita ca ii este 'complice' lui Pablo Cortacero. Lupu considera ca fostul actionar este unul dintre principalii vinovati pentru faptul ca echipa este acum in pragul falimentului. 

"A vrut un grec sa cumpere clubul. A vrut sa-i dea lui Negoita 10 milioane de euro si el i-a dat-o spaniolului pe nimic. Pai, nu vi se pare dubios? Eu cred ca Negoita se afla in spatele spaniolilor. A vrut cumva sa scape de Dinamo.

90% din salariile astea nu sunt facute ca sa-si ia jucatorii bani. Sunt facute ca unii sa-si ia niste bani, dar nicidecum jucatorii. Dintre toti spaniolii veniti la Dinamo, daca vreunul din ei lua salariu de 12.000, nu spun 25.000, credeti ca mai veneau in Romania?", a declarat Danut Lupu, potrivit Realitatea Sportiva.

Fotbalistii si angajatii de la Dinamo nu si-au mai primit salariile de 5 luni, singurii care au adus bani la club in ultima perioada fiind suporterii. Acestia vor ca Pablo Cortacero sa plece din Stefan cel Mare, iar actiunile lui sa le fie predate catre DDB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!