Nedelcu e gata de revenirea la FCSB: ”O să iau legătura cu domnul Mihai Stoica”

Dragos Nedelcu Farul Constanta FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 22:51
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 22:53

Universitatea Craiova - Farul 4-1. Dragoș Nedelcu a tras concluzii după meciul de pe ”Ion Oblemenco”, pierdut de cei de la Farul. Constănțenii au terminat sezonul pe locul cinci.

Mijlocașul se va întoarce la FCSB din sezonul următor, clubul de care aparține și care l-a împrumutat la Farul până la finalul acestui sezon. Nedelcu a jucat în prima parte a anului la Fortuna Dusseldorf, în liga secundă din Germania, dar a revenit rapid în țară.

Dragoș Nedelcu se gândește la FCSB: ”O să iau legătura cu domnul Mihai Stoica”

Nedelcu așteaptă finalul sezonului pentru a lua legătura cu Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB.

„Din punctul meu de vedere, n-am făcut un meci chiar atât de prost. Cine s-a uitat la televizor, cred că a văzut un meci spectaculos astăzi. Nu cred că este o mulțumire pentru noi, am marcat puține goluri, am încasat destul de multe, suntem pe minus. 

Am rămas puțin datori față de suporteri. Eu merg în vacanță acum și o să iau legătura cu domnul Mihai Stoica, pentru că n-am vrut să-l deranjez până acum. 

Acel meci cu Voluntari a dat calculele peste cap, aștept să se joace meciul din ultima etapă și o să discut cu ei. Am avut câteva discuții cu dânsul, n-am vrut să deranjez, am vrut să ne bucurăm împreună de campionat. 

Eu personal cred că am făcut un play-off destul de bun și experiența din Germania mi-a demonstrat că postul meu este de mijlocaș în fața apărării, nu de fundaș central. Eu am contract cu FCSB din vară încă destul de mult timp, acesta este adevărul”, a spus Dragoș Nedelcu, la finalul partidei Universitatea Craiova - Farul.

Farul a terminat sezonul pe locul cinci, cu 32 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari, care are un meci mai puțin, cel cu FC Argeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!