Adrian Zamfir Rapid Valerii Moraru Superliga

Rapid are un nou investitor, dar nu este Massone! UPDATE: A batut palma cu Zamfir, urmeaza sa vireze primii bani in conturi

Mai sunt patru zile pana la startul noului sezon de Liga I si situatia de la Rapid este critica

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Iulie 2014, 19:17
Data actualizarii: Luni 21 Iulie 2014, 19:43

UPDATE DolceSport anunta ca Adrian Zamfir a batut palma cu omul de afaceri moldovean Valerii Moraru, care ar urma sa preia o parte din pachetul de actiuni al Rapidului.

Conform sursei citate, Moraru urmeaza sa semneze maine actele cu administratorul judiciar Cristina Andronache si sa vireze prima transa de bani in conturile clubului giulestean.


Adrian Zamfir nu a ajuns inca la un acord cu Massone pentru cedarea Rapidului si sunt toate sansele ca negocierile sa mai dureze, in conditiile in care pe fir a mai intrat un potential investitor.

ProSport anunta ca omul de afaceri din Republica Moldova, Valerii Moraru, vrea sa preia actiunile clubului din Giulesti. Moraru, care are o avere estimata la 35 de milioane de euro, este cel mai bogat om de afaceri moldovean din Romania.

Valerii Moraru, impreuna cu sotia Violeta, au plecat din Republica Moldova in 2000 si au dezvoltat mai multe afaceri profitabile pe teritoriul Romaniei. Cei doi detin in prezent o fabrica de bere, dar si mai multe fabrici de imbuteliere a apei minerale.

"Oferta domnului Massone este foarte buna din punct de vedere fotbalistic, dar nici ceea ce ofera domnul Moraru nu este de neglijat. Cei doi s-au intalnit si acum doua saptamani si au discutat. Eu sper sa vina amandoi”, a declarat Adrian Zamfir pentru Prosport.

Modifică setările cookies