Superliga

Dinamo, pe urmele Rapidului? Situatie critica in vestiar: "Jucatorii sunt nemultumiti, au ajuns sa se imprumute pe la prieteni"

Balgradean si Laurentiu Rus, doi dintre cei mai importanti jucatori din lotul lui Stoican, pleaca liberi de contract din Stefan cel Mare

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Iulie 2014, 17:53
Data actualizarii: Luni 21 Iulie 2014, 18:03

Conducerea clubului Dinamo a hotarat astazi ca Laurentiu Rus si Cristi Balgradean pot pleca liberi de contract din Stefan cel Mare. Oficialii dinamovisti vor sa impuna un plafon salarial maxim de 5000 de euro in randul jucatorilor.

Plecat in aceasta vara de la Dinamo, George Tucudean (Charlton Athletic) spune ca atmosfera din vestiar este foarte tensionata si ca jucatorii sunt nemultumiti de actualele conditii de la echipa.

"Nu poti sa faci performanta cu jucatori asa nemultumiti. Si Balgradean si Rus au jucat atatia ani la Dinamo... Cosmin Matei sunt convins ca vrea sa joace in alta parte, sa aiba liniste si sa aiba banii la zi."

"Sunt convins ca sunt jucatori care se imprumuta de bani si cand primesc din bani, trebuie sa-i imparta in stanga si in dreapta si nu raman cu nimic", a spus Tucudean la DigiSport.

Modifică setările cookies