Neagoe, dat afara de Mititelu: "Piturca da un raspuns in cateva zile!"

Autor: Sport.ro
Sambata 12 Decembrie 2009, 16:01

Adrian Mititelu l-a dat afara pe antrenorul Eugen Neagoe dupa infrangerea de la Galati cu Otelul. "Schimb echipa pana in retur, Florin Costea pleaca sigur!" anunta Mititelu.

"Eu zic ca in mare parte e ghinion pentru ca in ultimele meciuri ne-am dominat adversarul si ne-am creat ocazii de gol. Conteaza foarte mult si lipsa de experienta. Se simte mult absenta lui Baird si a lui Dilevski.

Astazi am gresit si asezarea in teren. Chiar daca am jucat bine, am facut-o din talent. Mihai Costea nu e mijlocas lateral, el marcheaza usor, trebuia sa stea langa Dina. Neagoe a fost cel mai liber antrenor de cand sunt eu la Craiova. Nu e antrenor slab, dar putem spune ca nu are noroc. El a vrut sa castige meciul, dar nu i-a reusit. Mihai Costea e un jucator de gol, mi-au spus mai multi antrenori.


Lui Neagoe i-am zis sa il bage pe Trica in repriza a doua pentru ca el nu mai poate sa duca un meci intreg. Sunt niste chestiuni care puteau fi evitate. O sa vedeti viziunea mea din retur Atunci o sa vedeti alta echipa. Nu stiu de Piturca. 100% Craiova va avea un antrenor nou. Am iesit din schema oricarui obiectiv. Cu siguranta vor pleca 4-5 jucatori, ne vom primeni echipa.


Sunt sanse mari ca Florin Costea sa plece, nu sunt sigur, dar sunt sanse foarte mari. S-ar putea sa mai plece si alti trei patru jucatori."
a declarat Adrian Mititelu la Fanatik.

"Piturca se gandeste, imi da raspunsul in cateva zile. Daca nu vine Piturca, ma gandesc si la o varianta de rezerva. Trebuie sa iau decizia cea mai buna. Piturca nu a cerut investitii mari. Asteptam sa vedem ce se intampla cu jucatorii pentru care avem oferte. Trebuie sa regandim totul pentru ca ne-am prezentat foarte prost. Am esuat inimaginabil." a mai spus Mititelu la Sport.ro.

Eugen Neagoe nu a dorit sa comenteze demiterea sa de la Craiova: "Am primit un gol foarte usor, putea fi evitat. Nu este prima data cand pierdem cu o usurinta maxma! A fost foarte greu sa revenim in joc, sa dam gol, am avut multe absente, dar asta nu este o scuza. E mai putin important daca returul ma va gasi pe banca sau nu. Important este viitorul echipei, nu eu", a spus Eugen Neagoe.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT