"Ne-a sufocat!" Stelistii nu au patit niciodata asta cu Reghecampf! Dezvaluiri din era Galca: Ce le-a cerut la primul antrenament

"Ne-a sufocat!" Stelistii nu au patit niciodata asta cu Reghecampf! Dezvaluiri din era Galca: Ce le-a cerut la primul antrenament

Stelistii au fost luati prin surprindere de Galca. Obisnuiti cu Reghecampf si tehnicile sale, Galca a venit cu metode noi la antrenamente.

Lucian Sanmartean a vorbit despre diferentele intre Galca si Reghrecampf la antrenamente:

"A fost o perioada grea, o perioada in care au survenit niste modificari si in echipa si nivelul de pregatire. Acum cred ca un 70-80% suntem pregatiti. Avem meciuri importante in aceasta saptamana, dupa care urmeaza niste meciuri capitale pentru noi. Suntem pregatiti."

"Am schimbat ceva in pregatire, am inceput un nou tip de pregatire specific. Cred ca echipa, cel putin la ultimul joc, a aratat un nivel fizic de pregatire, acum in fiecare joc care va veni, vom creste atat fizic cat si calitativ. "

"Daca mai era de spus, ce a adus nou Galca... s-au modificat un pic antrenamentele, s-a modificat si nivelul de antrenament, acum fiind specific, care pe prima parte ne-a sufocat, pentru ca eram obisnuiti cu un alt tip de pregatire, mult mai fizic, mult mai bazat pe fizic in prima parte, apoi urmau jocurile si mingea. Aici a inceput direct cu o minge si specific. Placut pentru noi, dar si greu.", a declarat Sanmartean.


NU RATA CEL MAI IMPORTANT SUBIECT AL ZILEI, PE WWW.STIRILEPROTV.RO:

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies