Nationala Romaniei, alaturi de Radoi! Mesajul postat pe Facebook, la scurt timp dupa vestea tragica primita de selectioner

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Martie 2019, 14:53

	Nationala Romaniei, alaturi de Radoi! Mesajul postat pe Facebook, la scurt timp dupa vestea tragica primita de selectioner

Fratele lui Mirel Radoi s-a stins astazi din viata.

Federatia a postat pe contul oficial de Facebook al echipei nationale un mesaj de sustinere pentru Mirel Radoi.

Fratele selectionerului de la U21 a murit astazi, dupa cateva saptamani in care a stat coma.

"Suntem alaturi de selectionerul reprezentativei de tineret, Mirel Radoi, in aceste clipe grele, dupa ce fratele sau s-a stins azi din viata, la varsta de 36 de ani. Sincere condoleante familiei si celor apropiati. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei nationale.

Fratele lui Mirel Radoi a murit


Fratele selectionerului de la U21, Mihai Radoi, a incetat astazi din viata, dupa cateva saptamani in care fost in coma, in spitalul judetean din Timisoara.

La inceputul lunii februarie, Mihai Radoi a cazut de la etajul 4 al blocului in care locuia, in Severin, iar anchetatorii au luat in calcul o tentativa de sinucidere.

Fratele lui Mirel Radoi a fost transportat imediat la spital si a fost operat de urgenta, iar medicii au anuntat initial ca a "suferit peste 100 de fracturi in tot corpul".

De atunci, Mihai Radoi a fost in coma, tinut in viata doar de aparate.

Mihai Radoi avea 36 de ani.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies