Vrea sa plece de la Barcelona! Un star de pe Camp Nou si-a anuntat prietenii ca se transfera la finalul acestui sezon

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Martie 2019, 14:22

	Vrea sa plece de la Barcelona! Un star de pe Camp Nou si-a anuntat prietenii ca se transfera la finalul acestui sezon

Adus pe 130 de milioane de euro pe Camp Nou in urma cu un an, Philippe Coutinho vrea sa plece de la Barcelona la finalul acestui sezon.

Transferul lui Coutinho la Barcelona nu a produs impactul asteptat, iar la ceva mai mult de un an dupa ce catalanii trimiteau la Liverpool 130 de milioane de euro, mijlocasul brazilian este decis sa plece.

Publicatia Sport Catalunya anunta astazi ca brazilianul le-ar fi marturisit apropiatilor din nationala Braziliei decizia sa, cu ocazia meciurilor amicale cu Panama si Cehia, din ultima saptamana.

Coutinho a ajuns pe Camp Nou din postura de superstar, dupa cateva sezoane fantastice in Premier League, la Liverpool, dar nu si-a gasit niciodata cu adevarat locul in echipa Barcelonei.

Coutinho spera ca odata cu plecarea de la Barca sa isi redobandeasca statutul pierdut in ultimul an.

Sport Catalunya nu avanseaza deocamdata nicio posibila destinatie a brazilianului.

Dar cert este ca Barcelona va tine la pret, in incercarea de a recupera o mare parte din investitia astronomica, de 130 de milioane de euro, facuta in ianuarie 2018.

Valeriu Gheorghiță, ultimele informații despre campania națională de vaccinare. 40% din populația Bucureștiului s-a imunizat
BRAT
Modifică setările cookies