Liga 1

"N-a mai ramas nimic din spiritul Rapidului. Au calcat totul in picioare"

Taher ameninta ca se retrage, Copos spune s-a retras de mult si nu-l mai intereseaza nimic, Peseiro nu mai pleaca, iar suporterii sunt exasperati.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Octombrie 2008, 10:18
Data actualizarii: Miercuri 22 Octombrie 2008, 10:19

Inima lui Rica Raducanu nu mai suporta umilintele, iar Danut Lupu spune ca Rapidul si-a pierdut identitatea.

"Ce stiu strainii astia veniti de prin toata lumea de spiritul Rapidului? Nu inteleg nimic, ii intereseaza doar banii. Peseiro e la fel. Rapidul si-a pierdut identitatea. Nu mai joaca nimeni cu inima. Cine sa joace daca toti sunt straini? Pacat de suporteri si de atmosfera pe care o creeaza. Ei au picat la mijloc si sufera cel mai mult pentru ce se intampla la aceasta echipa“, a declarat Lupu pentru Evenimentul zilei.

Nici Rica Raducanu nu mai intelege nimic din ce se intampla cu fosta lui echipa:

"Care spiritul Rapidului? S-a dus, n-a mai ramas nimic din el. Au calcat toti in picioare clubul asta. Eu nici nu ma mai uit la meciurile Rapidului, asa de rau m-am suparat! N-am ce sa vad. Nu mai e echipa pe care o iubeam. La noi, la Rapid, a fost mereu o ambitie, ceva aparte. Acuma nu mai e nimic! Anul asta e terminata treaba. Stam pe la jumatatea clasamentului ca mai mult nu putem“, a declarat Rica Raducanu pentru sursa citata.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies