Liga 1

„Urmează ca oficialii clubului să se decidă!” Anunțul făcut de Adi Mutu la finalul meciului cu Universitatea Craiova

FCU Craiova a capitulat, scor 0-2, în fața rivalei Universitatea Craiova, în etapa a unsprezecea a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 23:31
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 23:42

În urma acestei înfrângeri, FCU Craiova ocupă locul 13 în clasamentul Ligii 1, cu nouă puncte, după 11 etape.

La finalul partidei, Adi Mutu a declarat că în ciuda situației în care se află echipa, nu intenționează să plece de pe banca echipei.

„O primă repriză bună, în care am reușit să ne apărăm foarte bine și chiar am plecat în atac periculos de câteva ori. A venit o eroare în startul reprizei secunde, iar după eliminare, jocul s-a rupt.

Nu vreau să-l acuz pe Diallo (a gafat la primul gol). Sunt lucruri care se întâmplă într-un meci. Încercăm să trecem peste ele și să o luăm de la capăt. Trebuie să ne concentrăm mai mult în fața porții, trebuie ca băieții să-și ia responsabilitatea și să facă mai mult.

Ne-am bătut singuri, pentru că și până la eroarea lui Diallo au mai fost câteva greșeli. Va trebui să remediem acest lucru.

Eu nu țin de scaun. Eu sunt aici, încerc să-mi fac treaba ca un profesionist. Dacă nu am reușit eu, poate reușește alt antrenor. Urmează ca oficialii clubului să se decidă. Eu nu-mi dau demisia, pentru că am încredere în munca pe care o fac eu”, a spus Adi Mutu la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies