Fotbal intern

"A vrut să joace un fotbal elevat". Regretul lui Mihai Stoichiță despre Adrian Mutu la naționala U21

Adrian Mutu nu mai este antrenorul celor de la FCU Craiova, după eșecul cu rivala din oraș, Universitatea Craiova, scor 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 15:38
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 15:42

După o discuție avută cu oficialii clubului, Adrian Mutu a ajuns la o înțelegere cu conducerea și a plecat de pe banca tehnică a craiovenilor.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic FRF, este de părere că schimbarea lui Mutu a fost o decizie precipitată, adăugând că și-ar fi dorit ca acesta să rămână antrenor la echipa națională de tineret. 

"Credeam că o să aibă răbdare, este antrenor tânăr, are o imagine extraordinară. Dacă ar mai fi rămas doi ani la echipa de tineret poate ar fi arătat altfel rezultatele. S-a grăbit, toți își doresc să antreneze zi de zi. Lumea uită unde s-a dus, la o nou promovată. S-a schimbat mult echipa, au fost aduși mulți jucători noi. El a vrut să joace un fotbal destul de elevat din punct de vedere tactic și de aici s-a ajuns la această situație.

A fost hotărât, și-a dorit foarte mult să meargă la Craiova. El a vrut efervescență, nu e tipul să stea la loc călduț, toată viața a fost în centrul atenției. În schimb, imaginea jocului lui este una ordonată. A jucat ordonat, logic. Aseară, valoarea individuală și-a spus cuvântul.", a declarat Mihai Stoichiță la DigiSport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies