Mutarea pentru care Dan Petrescu insistă! Jucătorul și-a anunțat deja actuala echipă că vrea să plece

Philip Otele CFR Cluj Dan Petrescu UTA Arad Superliga Dan Petrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 09:28
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 09:47

CFR Cluj a pierdut primul duel cu Lazio din playoff-ul pentru optimile de finală ale Conference League, scor 1-0, iar Dan Petrescu insistă pentru aducerea unui jucător de la o rivală din Superliga.

Ardelenii încearcă să-i convingă să pe cei de la UTA Arad să-l lase pe Philip Otele să vină în Gruia încă din această iarnă, deși ei semnaseră cu jucătorul un contract valabil din vară.

Laszlo Balint, antrenorul lui UTA, a dezvăluit că Otele i-a transmis la începutul acestei săptămâni că vrea să meargă la Cluj încă din această iarnă.

„E o situație care, cel puțin la începutul săptămânii, m-a amuzat un pic. Luni, Otele a venit și mi-a spus că el vrea să plece neapărat, în condițiile în care săptămâna trecută mi-a spus că e sută la sută trup și suflet alături de UTA. Eu ca antrenor nu sunt deloc într-o situație confortabilă în ceea ce îl privește pe Otele, pentru că niciodată nu mi-a plăcut așa să fim inconsecvenți în ceea ce ne propunem”, a spus Laszlo Balint, conform sportarad.ro.

Philip Otele a evoluat în 25 de meciuri pentru UTA Arad în acest sezon, reușind să marcheze cinci goluri și să ofere o pasă decisivă.

  • 650.000 de mii de euro este cota de piață a lui Philip Otele, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!