Mutare surpriza pentru Steaua! Se pregateste sa intre in teren? Decizia care il poate lua prin surprindere pe Galca

Mutare surpriza pentru Steaua! Se pregateste sa intre in teren? Decizia care il poate lua prin surprindere pe Galca

Steaua poate avea parte de un adversar surpriza la meciul din etapa viitoare.

Ogararu nu stie daca Lemnaru va putea fi in forma fizica perfecta pentru meciul cu Steaua din etapa viitoare. Lemnaru a jucat cateva minute la Steaua, s-a accidentat si a revenit la Universitatea Cluj.

Surpriza ar putea veni chiar din partea lui Ogararu, care spune, mai in gluma, mai in serios, ca ar putea juca chiar el contra Stelei, daca i se accidenteaza fundasul dreapta. Nu ar avea inlocuitor:

"Ne revin cativa jucatori accidentati, am avut prima victorie si vrem sa mai legam una de ea. Nu stiu daca Lemnaru va juca, el vine dupa o perioada foarte lunga de acccidentare si nu stiu daca va fi apt la meciul cu Steaua. Cand lipsesti doua luni, ai nevoie de cam aceeasi perioada ca sa-ti revii total. Nu stiu daca e suficienta dorinta lui Lemnaru de a marca cu Steaua, trebuie sa poti sa faci asta, una este sa fii apt din punct de vedere medical si alta e sa fii apt de meci"

”Ieri m-am antrenat cot la cot cu Lemnaru si cu echipa si am vazut ca mai sunt multe de punct la punct. Nu ma legitimez inca, dar daca si Ciupe, Doamne fereste, pateste ceva, atunci ma gandesc serios sa intru", a declarat Ogararu pentru Stiridesport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies