Steaua, AMENDATA inca o data din cauza fanilor! Cat de aproape a fost ca stadionul sa INCHIDA pentru cel mai important meci

Steaua, AMENDATA inca o data din cauza fanilor! Cat de aproape a fost ca stadionul sa INCHIDA pentru cel mai important meci

Steaua a primit o noua amenda din cauza comportamentului fanilor din tribune.

De data aceasta, incidentele s-au produs in deplasarea de la Galati, meci castigat de Steaua cu 3-0. Fanii au venit pe stadion cu materiale explozive, incendiare si fumigene, iar clubul va plati pentru asta.

45.000 de lei, adica aproximativ 10.000 de euro este amenda pe care Comisia de Disciplina a FRF a anuntat-o astazi pentru Steaua, dupa incindentele de la Galati.

"In baza art. 83.2.d, raportat la art. 82, cu aplicare art. 44 din RD se sanctioneaza clubul FC Steaua cu o penalitate sportiva de 45.000 lei", se arata in solutia comisiei.

Steaua a mai fost amendata cu 15.000 lei, saptamana trecuta, pentru aceleasi abateri ale suporterilor. Desi este recidivista, Steaua a scapat de o suspendare a terenului. Daca ar fi primit doua etape cu tribunele inchise, atunci meciurile cu Universitatea Cluj si cu Dinamo s-ar fi disputat fara spectatori.

Helder Luis Lopes de la Otelul Galati, eliminat in meciul cu Steaua, a fost suspendat o etapa si a primit o penalitate de 740 de lei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 9 martie. 4.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2
BRAT

Modifică setările cookies