Doi pe un loc la Steaua! MOTIVUL pentru care Dica si Rosu fac cu schimbul pe banca Stelei langa Galca! 

Doi pe un loc la Steaua! MOTIVUL pentru care Dica si Rosu fac cu schimbul pe banca Stelei langa Galca! 

Galca are cel mai numeros staff din Liga I! 

Costel Galca a surprins in urma cu o saptamana, cand a decis sa-l lase pe Nicolae Dica la Bucuresti, in conditiile in care Steaua revenea in locul celei mai frumoase amintiri din cariera fostului atacant. Dica a ramas la Bucuresti sa antreneze absentii Stelei de la partida cu Dinamo Kiev, motiv de nemultumire pentru multe foste glorii ale Stelei.

"Dica si Rosu fac cu schimbul, raman cate unul la Bucuresti, iar acum a fost randul lui Dica", a motivat Costel Galca.

Acesta nu este singurul motiv. Galca are cel mai numeros staff din Liga I, iar secundul Dumitru Uzunea este mana dreapta a antrenorului Stelei, scrie Gazeta Sporturilor.

Acesta este si motivul pentru care Rosu si Dica nu au loc langa Costel Galca. Uzunea este principalul sfatuitor al lui Galca, omul care ia loc pe banca la fiecare partida langa antrenorul Stelei.

Spre deosebire de Rosu si Dica insa, care au 17 trofee castigate cu Steaua, Uzunea nu a jucat fotbal la seniori, nici macar in ligile inferioare. Este chiar singurul antrenor secund din prima liga fara cariera de jucator in palmares. El a fost insa junior la Steaua. Uzunea a fost secundul lui Galca si la nationala U17 si a antrenat nationala U15 in paralel inainte sa fie adus de Galca la Steaua. 





VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 9 martie. 4.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2
BRAT

Modifică setările cookies