CFR Cluj gregory tade Iuliu Muresan Superliga

Muresan de la CFR confirma negocierile cu Steaua pentru Tade: "O vanzare iti completeaza bugetul sa existi in continuare"

Steaua si CFR Cluj se pregatesc sa faca a doua afacere a verii, dupa Muniru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2015, 21:01
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2015, 21:05

Iuliu Muresan a confirmat interesul Stelei pentru Tade, golgeterul Ligii I din sezonul trecut. Spune ca discutiile vor continua:

"Am avut discutii cu Vali Argaseala chiar de ori. Am discutat la Adunarea Generala a Ligii si ainca o data. Jucatorul e transferabil si Steaua il doreste. O vanzare de transferuri iti completeaza bugetul sa existi in continuare."

"Se discuta si cu noi, si cu jucatorul. Mai avem si alte oferte pentru Tade. Este un numar 9 clasic, de careu, golgheterul Romaniei, e interesant pentru multe echipe. Dupa ce o sa semnam, o sa facem publica si suma", a declarat Iuliu Muresan la DigiSport.

Andrei Muresan a semnat astazi cu CFR Cluj, iar presedintele Muresan anunta ca il vrea si pe... Gabi Muresan, de la ASA.

"Gabi Muresan este un jucator valoros si e legat de istoricul recent al clubului. Inca nu am facut demersuri, e jucatorul Muresului. Mi-ar placea sa revina. L-am luat astazi pe Andrei Muresan"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!