gregory tade Jean-Sony Alcenat Steaua Superliga

MOTIVUL pentru care Tade si Alcenat sunt OUT: au REFUZAT taierile de salariu! Singurii jucatori care au scapat de furia lui Becali

Becali a decis sa taie din salariile de la Steaua dupa ratarea calificarii in grupele europene. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2015, 09:14
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2015, 09:16

Becali a anunta ca nu isi mai permite sa suporte salariile de 700.000 de euro pe luna de la Steaua si a inceput sa taie din contractele jucatorilor si ale staff-ului tehnic. Italianul Massimo Pedrazzini a plecat, dar in locul sau a ajuns Titi Dumitriu.

Sunt si jucatori care au scapat de furia patronului. Varela si Chipciu isi pastreaza salariile de 25.000, respectiv 30.000 de euro pe luna, cel putin pentru moment, scrie Gazeta Sporturilor.

Au fost si jucatori care au refuzat taierea de salariu, motiv pentru care Becali a iesit public si a anuntat ca acestia nu vor mai juca la Steaua din iarna.

Alcenat si Tade au contracte de 20.000, respectiv 25.000 de euro pe luna si s-au opus propunerii lui Gigi Becali, scrie Gazeta Sporturilor. "Vom cauta o metoda sa scapam de ei in iarna", a anuntat Becali.

Situatia lui Tade este complicata. El a jucat deja pentru CFR si Steaua in acest sezon si nu mai poate fi legitimat la alta echipa. Singura solutie pentru el este o revenire la echipa din Cluj, insa e greu de crezut ca acest lucru se poate intampla. CFR a incasat 500.000 de euro pentru Tade, bani importanti pentru bugetul clubului. In plus, clujenii si-au gasit golgheter nou dupa plecarea lui Tade.

Exista si jucatori care s-au supus fara comentarii la propunerea lui Becali. "Patronul ia aceste decizii si noi le respectam. Daca dumnealui asa considera, respectam hotaririle", a declarat Cornel Rapa.

Modifică setările cookies