FOTO ȘI VIDEO Motivul pentru care Romario Benzar afirmă: "E un pic atipic pentru un timișorean"

Romario Benzar Romario Benzar UTA uta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 15:30
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 15:34

Fostul fundaș dreapta al naționalei României a strâns trei meciuri în Serie A, pentru Lecce. 

Fundaşul dreapta al formaţiei UTA, Romario Benzar, a declarat, miercuri, într-un interviu publicat pe contul de YouTube al clubului, că este foarte fericit de transferul la gruparea arădeană, cu care simpatizează de când era copil, chiar dacă acest lucru recunoaşte că este "un pic atipic pentru un timişorean".

"Mă bucur mult că am semnat cu UTA, e un club mare al României. Eu am mai avut o oferte de la UTA când m-am întors din Italia. Şi am zis că a treia oară nu mai pot să refuz, mai ales că se ştie că simpatizez cu UTA de mic şi mă bucur că am ajuns în sfârşit aici.

E un pic atipic pentru un timişorean, ştiu, dar aşa a fost să fie şi mă bucur. La Arad e un public senzaţional, este un atu pentru noi. Orice adversar are viaţă grea pe terenul nostru. Sperăm să îi facem fericiţi pe suporteri. Sunt foarte fericit, colegii şi antrenorul m-au primit bine, sper să ne îndeplinim obiectivele", a spus fundaşul.

"Eu sunt încrezător, e un lot valoros aici, important e să creăm un grup unit şi să dăm totul pe teren pentru a avea rezultate. Sperăm ca experienţa pe care o avem mulţi dintre noi să ne ajute în partidele care urmează. Cupa României este un obiectiv la care toţi ne gândim. Sperăm să ne calificăm în finală", a adăugat Benzar.

El a menţionat că e important ca UTA să câştige primul meci oficial, cel cu FC U Craiova 1948.

"Am urmărit multe meciuri ale echipei, pot spune că de multe ori nu a avut şansă. Dar am observat că se lucrează mult la finalizare, important este să marcăm, să câştigăm pentru a ieşi de acolo de jos.

Trebuie să o luăm pas cu pas, iar primul este meciul cu Craiova. Sper să câştigăm, iar apoi uşor-uşor lucrurile se vor aşeza. Am încredere că vom ieşi de acolo de jos şi vom termina campionatul cât mai sus posibil", a menţionat Benzar.

La 7 ianuarie, fundaşul dreapta Romario Benzar, ultima oară la Farul Constanţa, a semnat un contract până în vara acestui an, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, cu echipa de fotbal UTA Arad. Agerpres

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!