Liga 1

MOTIVUL pentru care Reghe putea sa plece! Suma INFIMA pentru care putea SOCA milioane de fani! Vezi cifrele:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Septembrie 2013, 16:01
Data actualizarii: Marti 03 Septembrie 2013, 16:08

Steaua era sa-l piarda pe Reghe, suparat pe decizia patronului de a-l transfera, peste capul sau, pe Neagu, de la Otelul.

Pana la urma, antrenorul a iesit in fata cu declaratia ca ramane, a linistit fanii, iar Neagu a ajuns pana la urma in Ghencea.

Practic, pentru suma de 620.000 de euro, bani care s-au platit pentru jucatorul de la Galati, Steaua era sa-si piarda antrenorul.

"Am considerat de comun acord cu Ionut ca a venit momentul sa faca pasul catre alta echipa. Suma tranzactiei este de 620.000 de euro, una corecta si sunt convins ca Ionut se va dezvolta fotbalistic si va ajunge unde viseaza, intr-un campionat mai puternic", a declarat Răducan pentru site-ul oficial al clubului.

"Am petrecut la Otelul cea mai frumoasa perioada din viata mea de pana acum. Am avut clipe frumoase, m-am bucurat, am suferit alaturi de colegi si de antrenorii care m-au pregatit de-a lungul timpului si nu pot decat sa multumesc clubului pentru tot ce mi-a oferit in acesti ani. Le multumesc in mod special si suporterilor, sper sa fie alaturi de echipa indiferent de situatie, asa cum s-a intamplat si pana acum. Am iubit, iubesc si voi iubi Otelul in continuare, intr-o zi ma voi intoarce si o voi face cu placere din orice postura", a spus Neagu dupa transferul la Steaua.

Neagu are 23 de ani si a jucat in cariera sa doar pentru Otelul Galati, cu care are un titlu si o Supercupa a Romaniei in sezonul 2010/2011.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies