BOMBA in Liga 1! La Rapid revine un patron de care toti au uitat! "La cati bani are, isi mai permite o TEAPA!" Cine poate sa o faca pe Rapid la fel de buna ca Steaua:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 21:00

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Taher poate reveni la Rapid, sa se alature celor doi patroni - Cristescu si Zamfir. Vestea este chiar neasteptata, de vreme ce Taher a mai fost in Giulesti, in vremea in care Copos incerca sa vanda clubul, in urma cu cinci ani.

Atunci, el a si luat o teapa de zile mari de la fostul patron, cateva milioane de euro pentru care s-a luptat ani la randul sa-i recupereze. Chiar daca a negociat intens cu Copos, pana la urma tot a fost pacalit.

In acei ani au urmat investitii majore, aducerea unui lot de portughezi, a lui Peseiro, dar si datorii mari. Partea cu datoriile facute in vremea lui Taher era discursul favorit al lui Copos, mai ales in ultima perioada, in care acesta spunea ca 'planeta se scufunda'. Ceea ce s-a si intamplat, daca e sa ne gandim la situatia actuala a clubului, nevoit sa joace in Liga II, desi sportiv a terminat pe loc de Liga I.

Acum, Cristescu si Zamfir au lasat deschisa posibilitatea ca Taher sa revina, asa ca au transmis ca il asteapta la negocieri, mai ales ca au nevoie de un om cu bani multi langa ei.

"Sunt simpatici amandoi patronii de la Rapid. Si daca s-au orientat sa-l aduca pe Taher alaturi de ei nu sunt prosti. Taher a luat doua plase pana acum, cred ca mai poate sa o ia si pe a treia. La cati bani are poate sa ia o plasa in fiecare an. Daca e bun pentru Rapid? E manusa pentru Rapid. Daca vine la Rapid, va spun eu, in doi ani e ca Steaua", a declarat Dumitru Dragomir, intr-o conferinta de presa.

Focarele de Covid-19 se extind, în România. Autoritățile ar putea institui măsuri de restricție în anumite zone
BRAT