Motivul pentru care Mihai Pintilii a rămas la FCSB: "Treaba asta contează mult mai mult decât o pregătire tactică"

mihai pintilii FCSB Florin Gardos Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 20:21
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 20:31

Mihai Pintilii se ocupă de pregătirea celor de la FCSB, chiar dacă nu este antrenorul principal în acte. 

FCSB ocupă locul patru în clasamentul Superligii, cu 44 de puncte, la șapte puncte în spatele liderului Farul și la șase în urma campioanei CFR. Pe trei se află Rapid, cu 45 de puncte.

Florin Gardoș este de părere că Mihai Pintilii a avut un rol decisiv în parcursul bun pe care îl are vicecampioana României în competiția internă. 

"Cel mai important e că a fost un şir lung de rezultate bune de când a venit Pintilii. Nu trebuie neapărat tot timpul să joci bine ca să câştigi.

Lucrurile arată bine. Aş fi fost curios să văd cum ar fi arătat echipa cu Pintilii de la început pentru că vorbim deja despre al treilea antrenor într-un sezon. Cel puţin teoretic, o echipă care schimbă trei antrenori într-un sezon, e greu să mai câştige titlul.

E clar că a făcut grupul să fie mult mai unit şi că jucătorii ţin la el. Uneori, treaba asta contează mult mai mult decât o pregătire tactică. Contează mult să existe spiritul ăsta de echipă.

"A fost cât se poate de sincer când a spus că nu se simte pregătit"
 

Eu sunt convins că el când a spus că nu se simte pregătit, a fost cât se poate de sincer, dar e şi greu să fi pus în postura asta în care doar el ştie ce presiuni au fost puse din partea patronului, poate şi din partea lui MM (n.r. Mihai Stoica) să continue, să rămână.

E greu să spui nu, pentru că rişti să strici relaţia cu oamenii şi atunci a acceptat probabil treaba asta, să continue. Mă bucur că îi merge bine până acum. Sper să o ţină până la final aşa", a spus Florin Gardoș la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!