Liga 1

Moggi vrea si un stelist: "A spus ca ei doi sunt interesanti, suna telefoanele non-stop!" Steaua face afacerea verii:

Impresarul Ana-Maria Prodan a spus ca Luciano Moggi nu a venit in Romania ca devina sef la Dinamo, ci sa se intereseze de jucatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 10:59
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 11:05

Moggi a spus ca Dorin Rotariu si Cristi Tanase sunt doi jucatori interesanti, ceea ce a facut ca mai multe echipe din lume sa se intereseze de ei.

TELEFOANELE

"Noi suntem prieteni si atat. Moggi vine la noi acasa, nu este prima data. Se face asa o isterie si nu inteleg de ce. Daca noi si Negoita avem prieteni comuni, asta nu e nimic rau. De fiecare data cand il invitam in Romania si vrea el sa se intalneasca cu cineva, e treaba lui. A venit la invitatia noastra in Romania.

Un club normal se gandeste cum sa faca sa isi vanda jucatorii pe preturi reale, nu pe 10 mii sau 20 de mii. Am adus oferta de 1,5 mil. pentru Rotariu, din Portugalia, dar a fost respinsa. Eu reprezint interesul jucatorului, nu al clubului Dinamo. Sper sa ii spuna lui Luciano un pret pentru Rotariu, iar el sa plece de la Dinamo. Nu stie nimeni care e pretul sau real, ca asa e in Romania.

Cand vine un asa om ca Moggi in Romania, lumea iti spune: adu-mi tu cati bani vrei pentru el, cat mai multi. Si asta pentru ca in Romania nu sunt profesionisti. Este normal ca atunci cand vrei sa vinzi un jucator, sa ii dai un pret, ceva, o hartie oficiala. La noi se lucreaza dupa ureche, mi se cere cat pot eu sa aduc, de parca vindem purceii la piata.

Mai sunt jucatori care ii plac lui Moggi. Sunt 2-3 jucatori din Romania care ar putea sa faca fata in Italia, dar sunt putini. Ei ar face cu siguranta fata in fotbalul italian. El nici nu s-a gandit sa vina sa investeasca in Romania, cineva l-a dus la discutii pentru ca cei de acolo si-au dorit tare sa-l cunoasca. Ce sa faca el la Dinamo sau in alt club din Romania: sa intre in probleme de insolventa?

Ieri Moggi a spus ca Rotariu si Tanase sunt doi jucatori interesanti, iar de ieri incepand au inceput sa sune telefoanele. Nu am mai vazut asa ceva. I se va face si Stelei oferta pentru Tanase. De la Steaua vor pleca jucatori numai si numai dupa calificari. Tanase poate pleca pe 5 milioane, dar sa vedem daca putem aduce banii astia la Steaua pentru Cristi Tanase", a spus agentul Ana-Maria Prodan LIVE la Sport.ro

Dorin Rotariu are aproape 19 ani si este cotat la 1,5 mil. de euro, potrivit transfermarkt. Cristi Tanase are 27 de ani si este cotat la 2,76 mil. de euro, potrivit transfermarkt.

Modifică setările cookies