Olimpiu Morutan FCSB Galatasaray Superliga Moruțan, acord de principiu cu Galatasaray! Anunțul momentului făcut de presa internațională

Moruțan, acord de principiu cu Galatasaray! Anunțul momentului făcut de presa internațională 

Olimpiu Moruțan (22 ani) este următorul jucător care poate pleca de la FCSB! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 16:38
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 16:48

Galatasaray este interesată de transferul mijlocașului ofensiv, la doar o săptămână după ce a reușit să transfere un român, pe Alexandru Cicâldău. Moruțan este dorit cu insistență de turci, care au luat legătura cu oficialii roș-albaștri. 

Răspunsul lui Gigi Becali a fost același, patronul susținând că nu acceptă o sumă mai mică de 10 milioane de euro în schimbul jucătorului său. 

  • Moruțan, acord de principiu cu Galatasaray! Anunțul momentului făcut de presa internațională

Cu toate astea, Moruțan s-ar fi arătat încântat de mutare, iar jurnalistul italian Nicolo Schira, expert în transferuri, informează că jucătorul și clubul din Turcia au ajuns la un acord de principiu pentru un contract valabil până în 2026. Însă, sursa citată menționează că încă nu s-a ajuns la un acord cu clubul. 

„Olimpiu Moruțan este fascinat de Galatasaray și a ajuns la un acord de principiu pentru un contract până în 2026 cu Galatasaray, care nu a ajuns însă la o înțelegere cu FCSB. Continuă discuțiile pentru a se finaliza mutarea”, a scris Nicolo Schira pe contul de Twitter. 

„Vedeți cine îl ia într-o săptămână!” 
 

Olimpiu Moruțan a fost singurul jucător care a ratat la loviturile de departajare din meciul cu Karagandy, din preliminariile Conference League, iar patronul Gigi Becali l-a criticat dur pentru asta. La finalul meciului, finanțatorul a declarat că jucătorul nu ar fi trebuit să fie lăsat să bată, iar în locul său ar fi trebuit să fie trimis Andrei Cordea. 

„Asta ne trebuie, să ai bărbăție, mai multă ambiție. Așa, dacă ai valoare și te plimbi pe teren și aștepti, nu îți dai viața pe teren, plimbi mingea, ajungi la 11 metri și acolo se poate întâmpla orice. 

Ați văzut la 11 metri, ăsta, Moruțan? Și 11 metri l-a bătut l-a mișto. Eu spun o chestie. Moruțan nu trebuia lăsat să bată, părerea mea. Îmi pare rău că nu a bătut Cordea, trebuia să bată Cordea”, a declarat Gigi Becali. 

Totodată, întrebat despre transferul jucătorului, Gigi Becali a oferit un răspuns misterios, declarând că într-o săptămână se va afla cine îl cumpără pe jucătorul său: „Am 8 milioane în conturi acum, îl dau şi pe Moruţan şi iau 10. O să vedeţi cine îl ia într-o săptămână. Fără 10 milioane de euro nu pleacă!”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!