Liga 1

Momentul în care Kovacs a luat decizia de a-l elimina pe Susic în meciul CFR - FCSB! Ce i-a dezvăluit Tănase lui Gigi Becali

FCSB a câștigat partida cu CFR Cluj, scor 0-1, și s-a apropiat la doar două puncte de liderul clasamentului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 19:58
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 20:04

Ardelenii au jucat pentru mai bine de o repriză cu un om mai puțin, după ce Susic a văzut cartoanșul roșu în minutul 42 al meciului, în urma unui fault dur la Olaru.

Gigi Becali a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Florin Tănase, căpitanul „roș-albaștri” după meci. Potrivit mijlocașului ofensiv, în momentul în care Susic l-a faultat pe Olaru s-a auzit un zgomot puternic, acela fiind momentul determinant care l-a făcut pe Istvan Kovacs să-i arate fotbalistului de la CFR cartonașul roșu.

„Kovacs a arbitrat impecabil!”

„Noi suntem favoriți acum, având în vede toate la un loc, puse cap la cap: valoarea echipei, situația. La indirecte singura echipă de care îmi e teamă e FC Argeș, dar nu mai vreau să fac păcate. 

Am zis de Kovacs și a arbitraj impecabil. Îl judeci pe om aiurea. Presiunea pusă a făcut ca Kovacs să nu mai arbitreze la mișto și să nu le mai dea un 11 metri de pomană, sau să primească roșu la Susic. 

Dacă Olaru a plecat cu salvarea imediat la spital, că nu mai simțea piciorul? Mie mi-a spus Tănase că mai trebuia să le dea ceva. I-am zis <<băi, tată, dacă voia dădea doar galben>>. <<Da, dar nu putea. S-a auzit o mare bubuitură când a intrat>>”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 43 de puncte, la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj (45 de puncte).

Modifică setările cookies