Mirel Radoi demisie Mirel Rădoi Universitatea Craiova Superliga

Momentul care i-a pus ”capac” lui Mirel Rădoi? Dezvăluirea făcută de antrenor: ”Crede cineva că mi-a fost ușor?”

Mirel Rădoi (41 de ani) și-a dat demisia de la Universitatea Craiova, după ce a pierdut meciul cu FC Argeș, scor 2-1, și implicit calificarea în fazele eliminatorii ale Cupei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 23:34
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 23:35

Rădoi și-a anunțat demisia într-un interviu acordat jurnaliștilor aflați la zona mixtă și a vorbit despre problemele pe care le-a avut la Universitatea Craiova.

Printre altele, antrenorul a atras atenția asupra unui moment petrecut în ultima partidă din campionat, cu FCU Craiova, pierdută de echipa sa cu 0-2. Rădoi susține că a fost înjurat atât de suporterii oaspeților, cât și de cei ai echipei sale.

„Crede cineva că mie mi-a fost ușor să fiu înjurat de un stadion întreg? Pentru că m-au înjurat și cei de la FCU, și ai noștri, de la Universitatea Craiova. M-am dus la tribuna a doua, m-au înjurat și de acolo, și din spatele băncii... crede cineva că mie mi-a fost ușor?”, a spus Rădoi.

Mirel Rădoi: ”Îmi pare rău că n-am reușit să ne calificăm”

Mirel Rădoi a rezistat aproape patru luni pe banca Universității Craiova, timp în care a bifat 21 de meciuri. Zece s-au terminat cu victoria oltenilor, cinci s-au încheiat la egalitate și șase au fost înfrângeri.

„Dacă așteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Și eu, și echipa, și clubul. Îmi pare rău n-am reușit să ne calificăm în Cupă.

Lucrurile care se produc din interior... pentru mine este o problemă mare. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea și fac analize, îi las pe dânșii să conducă", a spus Mirel Rădoi, după meciul de Cupă FC Argeș - Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!