Moment SENZATIONAL dupa Dinamo - Petrolul! Rednic dadea interviu, apoi BIZONUL a aparut in cadru. Ce s-a intamplat :))

Moment SENZATIONAL dupa Dinamo - Petrolul! Rednic dadea interviu, apoi BIZONUL a aparut in cadru. Ce s-a intamplat :))

Dinamo a batut-o pe Petrolul cu 2-0 si a ajuns la 16 puncte castigate in 8 etape! Noile achizitii Essombe si Gnohere au marcat golurile 'cainilor'.

Mircea Rednic a avut parte de recunostinta 'Bizonului' Gnohere chiar dupa meci, in timp ce oferea declaratii presei. Rednic a fost pupat in direct de Gnohere, care i-a spus scurt: "Merci!'.

Rednic a fost vizibil amuzat, s-a sters pe fata si a continuat sa discute despre jocul castigat de Dinamo. Introdus in repriza secunda, Gnohere a marcat pentru 2-0 in minutul 73.

La Dinamo continua achizitiile. Om important sezonul trecut, Vali Lazar e ca si plecat. Dinamo il vrea pe Martinus de la Botosani. Daca olandezul nu vine, Rednic are si alte solutii.

"Stiti care e situatia lui Lazar, el isi doreste sa schimbe aerul, sa joace la alta echipa. Niciodata nu m-am opus ca el sa plece. Am avut o discutie cu el, am vazut ca nu e cu capul unde ar trebui sa fie, asa ca l-am lasat in afara lotului. In urma discutiilor pe care le-am avut, am considerat ca nu pot sa contez pe el. Daca nu vine Martinus, aducem pe altcineva. Mi-l doresc, e un jcuator bun, dar gasim noi si pe altcineva. Despre Ngadeu nu vreau sa vorbesc, ma bucur pentru victorie", a spus Rednic la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies