Luciano Moggi Dinamo Steaua Liga 1

Moggi a venit dupa 5 jucatori din Romania! Starurile de la Steaua si Dinamo pentru Serie A: "Pot juca in Italia sau Anglia"

Luciano Moggi, fostul sef al lui Juventus, a venit vineri in Romania pentru a-i vedea pe pustii lui Dinamo la treaba. Astazi va fi in tribune la meciul Stelei cu Petrolul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Mai 2014, 09:05
Data actualizarii: Sambata 17 Mai 2014, 09:14

5 jucatori de la Steaua si Dinamo au devenit subiectul unor transferuri in Italia la vara, dupa vizita lui Moggi in Romania. Lazar, Matei si Rotariu de la Dinamo au fost laudati de fostul sef al lui Juve, dar si Gardos de la Steaua.

Gazeta Sporturilor scrie ca, vineri, Cristi Tanase si reprezentantii sai au luat masa cu Moggi si au discutat despre posibilitatea unui transfer in Italia la vara.

3 dinamovisti au fost laudati de Moggi

"Lazar, Matei si Rotariu sunt jucatori buni care ar putea sa joace in strainatate in campionate puternice, Serie A, in Anglia. Am fost invitat sa vad meciul asta. E primul meci pe care il vad in Romania si am ramas impresionat."

"Daca aceasta este echipa de pe locul patru, inseamna ca cele din fata sunt si mai bune. Stim de Steaua, care a castigat campionatul, echipa buna."

"Steaua a demonstrat ca e cea mai buna"

"Steaua e o echipa pe care o cunosc, a demonstrat ca e cea mai buna pentru ca a castigat iar campionatul. Are jucatori foarte buni, cum e Gardos, care poate juca usor in Serie A", a declarat Moggi dupa meciul lui Dinamo, la DigiSport.

Modifică setările cookies