Modelul FRF, preluat si in Liga I! Rapid face casting pentru antrenori: "Trimiteti CV-uri si specificati pretentiile financiare"

Interviurile pentru angajare vor avea loc cu trei zile inainte de prima etapa a sezonului.

Mai sunt 10 zile pana la startul noului sezon de Liga I si rapidistii au doua mari probleme pe cap - nu au patron si nici antrenor la echipa.

Daca in ceea ce priveste problema finantatorului, discutiile depind exclusiv de Adrian Zamfir si Angelo Massone, pentru banca tehnica, rapidistii fac casting, dupa modelul Federatiei Romane de Fotbal.

Pe site-ul oficial al clubului, cei interesati sunt rugati sa trimita CV-uri pe adresa de mail a administratorului juridic Cristina Andronache, dar si sa specifice pretentiile financiare pe care le au.

Interviurile vor avea loc cu trei zile inainte de prima etapa a campionatului.

"Cei intetesati sunt rugati sa transmita pana la data de 21.07.2014 pe adresa administratorului judiciar : avocat@cristina-Andronache.ro CV si oferta financiara a serviciilor.

In perioada 22-23.07.2014, administratorul judiciar va desfasura intervievarea persoanelor inscrise la procedura de selectie.", se arata in comunicatul de pe site-ul oficial.

Citeste si:Rapidantrenor
VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna: Trebuie un parteneriat cu BOR în campania de vaccinare. Bănescu: "E bine să ne amintim că avem 18 culte religioase"
BRAT
Modifică setările cookies