Mobilizare de forțe pentru meciul cu FC Argeș! Deţinuţi de la Penitenciarul Botoşani, scoși la deszăpezit terenul pentru a fi practicabil 

FC Arges FC Botosani Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Aprilie 2023, 13:11
Data actualizarii: Vineri 07 Aprilie 2023, 13:28

FC Botoşani a anunţat, vineri, că pentru ca partida cu FC Argeş, de duminică, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, terenul este deszăpezit de reprezentanţi ai Direcţiei pentru Sport şi Agrement şi de deţinuţi de la Penitenciarul Botoşani.

“FC Botoşani face tot posibilul pentru ca partida de duminică, de la ora 15:30, împotriva celor de la FC Argeş, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Tocmai de aceea, colegii de la Direcţia pentru Sport şi Agrement, alături de 30 de deţinuţi ai Penitenciarului Botoşani, au început să deszăpezească gazonul încă de la primele ore ale dimineţii. Mulţumim tuturor pentru ajutorul acordat!”, a notat clubul din Botoşani, pe Facebook.

Echipa FC Botoşani va întâlni FC Argeş, duminică, pe teren propriu, de la ora 15.30, în etapa a treia a play-out-ului Superligii.

Moldova a fost sub cod portocaliu de ninsori şi viscol până joi seară 
 

Stratul de zăpadă măsura, joi la prânz, 35 de centimetri, potrivit site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Mai mulţi copaci s-au prăbuşit, fiind avariate maşini, în diverse cartiere ale municipiului.

Ninsoarea a slăbit în intensitate pe parcursul zilei. Moldova s-a aflat sub Cod portocaliu de ninsori şi viscol până joi seară la ora 22.00, după care urmează un cod galben până vineri la ora 12.00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!