MM Stoica, trecut pe linie moarta la Steaua! Ce i-a interzis Cartu si care au fost momentele in care s-au certat cei doi!

Autor: Sport.ro
Marti 03 Mai 2011, 10:29

	MM Stoica, trecut pe linie moarta la Steaua! Ce i-a interzis Cartu si care au fost momentele in care s-au certat cei doi!

Criticat dur de seful Gigi Becali, Sorin Cartu nu mai asculta de nimeni si face ce vrea pe banca Stelei! Primul in care a lovit - MM Stoica, cel care nu l-a vrut dupa plecarea lui Marius Lacatus!

Suparat pe fostul manager al Urziceniului din cauza ca i-a spus lui Gigi Becali ca nu este de acord cu antrenamentele sale si ca este haos la echipa ca urmare a indisciplinei, Cartu a luat decizia ca MM Stoica sa nu mai stea pe banca la meciuri, dezvaluie ProSportul de astazi. Iar Meme a lipsit de la partidele cu Pandurii si Gloria Bistrita.

Nu ii mai da voie sa stea pe banca!

Stiind ca are zilele numarate pe banca Stelei, Sorin Cartu si-a permis luxul de a lua decizii care nu sunt neaparat pe placul lui Gigi Becali.

Dupa ce s-a opus revenirii lui Bonfim, olteanul i-a transmis lui Mihai Stoica prin diferite persoane ca nu mai este primit pe banca de rezerve la meciurile oficiale. Cel mai clar semn al rupturii s-a petrecut la partida cu Pandurii, cand MM nu a luat loc pe banca, motivandu-si decizia ca avea avion urmatoarea zi, la cinci dimineata, spre Portugalia!

Primul conflict dintre Meme Stoica si Cartu a aparut dupa ce managerul general si-a exprimat dorinta de a tine jucatorii in cantonament imediat dupa meci, lucru neagreat de Cartu. Prin urmare, MM s-a dus la Gigi Becali spunandu-i patronului stelist ca i se submineaza autoritatea. Patronul Stelei i-a dat dreptate lui Stoica! Managerul General l-a mai parat pe antrenor la patron, tinta fiind antrenamentele lui "Sorinaccio" si disciplina inexistenta la lot.

"Nu face antrenamente adecvate unei echipe ca Steaua, sunt foarte slabe. in plus, disciplina nu exista, este haos! stie sa propuna doar amenzi", ar fi fost dezvaluirile lui MM in fata patronului. Afland toate aceste lucruri, Cartu a tinut sa-i transmita lui Stoica prin intermediari ca nu mai are loc pe banca, atata vreme cat el va mai fi antrenor la Steaua.

MM nu l-a dorit de la inceput pe Cartu, el chiar ar fi amenintat cu demisia in cazul in care va veni la echipa! Pana la urma, nu a mai plecat si l-a asigurat pe antrenor ca il va sprijini.

Momentele in care s-au contrat Meme Stoica si Sorin Cartu:

- Olteanul nu mai vrea sa auda de Bonfim, pentru ca l-a injurat. Dar Meme crede ca Steaua nu mai gaseste un fundas dreapta cu o asemenea talie si calitati si il acuza pe Cartu ca a distrus un jucator
- Szekely a fost amendat de Cartu ca a injurat pe cineva din staff. "Szekely n-a injurat pe nimeni. Gigi e dezinformat de unii", a replicat Meme.
- Cartu le-a facut jucatorilor Brandan si Bilasco referat ca sa fie amendati, crezand ca acestia l-au sfidat si au iesit in oras dupa 12 noaptea. Ce a zis Meme? "Brandan a fost cu sotia intr-un restaurant, ca sa-si salute niste amici, iar «Bila», cand deschidea geamul la el in Maramures, se vedeau muntii Oasului".
- Meme a vrut sa aplice la Steaua planul de la Urziceni al lui Dan Petrescu, adica sa cheme jucatorii in cantonament doar cu o zi inainte de meci si sa-i mai tina la hotel in noaptea dupa joc. Dar Cartu a refuzat
- Meme i-ar fi spus lui Gigi: "Steaua e prima echipa pe care Cartu o salveaza de la retrogradare"

Epidemie de coronavirus. O nouă țară a confirmat primul caz
BRAT