MM: "Derbyul fotbalului romanesc este Steaua-Dinamo si gata!" Ce zice Stoica despre Spadacio:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Mai 2011, 16:05

	MM: "Derbyul fotbalului romanesc este Steaua-Dinamo si gata!" Ce zice Stoica despre Spadacio:

Meme Stoica vorbeste despre relatia cu Marius Lacatus.

"Spadacio este un jucator foarte bun. Il apreciez foarte mult dar atat. Nu m-am certat cu Lacatus in Antalia. Cu Lacatus am luat masa de 58 de ori in acel cantonament. Nu sunt un tip conflictual. Mai am de platit niste polite pe la unul, pe la altul dar in rest nu am nimic cu nimeni.

Nu am niciun conflict cu Sorin Cartu. Nici picatura chinezeasca nu ma mai omoara, ma distreaza toate aceste incercari de a ma pune in conlict cu anumite persoane. Cu Toni Conceicao nu am discutat absolut deloc. Eu nu ma bag peste Sorin si nu-l deranjez cu nimic. Nu l-am criticat dupa meciul cu Dinamo.

Derbyul fotbalului romanesc este Steaua-Dinamo si gata. Este un meci foarte important, in care s-a nascut o rivalitate recenta, transata de Steaua ca atingere de obiective, in ultima vreme. Rapid isi joaca ultima sansa pentru Liga Europa, in Ghencea. Noi in urma victoriei cu Bistrita avem sanse mai multe, mai ales ca ne luptam si pentru Cupa", spune Stoica.

"Un meci foarte important in tentativa de a ocupa un loc de Europa League si care ne-ar lasa sa ne concentram asupra Cupei Romaniei. Burdujan, Ricardo si Bicfalvi sunt indisponibili, iar Galamaz si Surdu sunt incerti. Rapid traverseaza o perioada foarte dificila, dar vor avea un joc diferit maine, dupa toate aceste schimbari. La Steaua este liniste la nivelul echipei", a spus antrenorul secund al Stelei, Gabriel Caramarin.

Camera Deputaților a adoptat legea prin care sunt abrogate pensiile speciale
BRAT