Mihai Stoica FCSB Liga 1 Superliga

MM Stoica a identificat una dintre marile probleme ale fotbaliștilor români: „La fel de rău ca drogurile şi ca alcoolul!”

MM Stoica a identificat una dintre problemele care afectează grav nivelul fotbalistic al jucătorilor români.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 08:18
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 08:22

Managerul general al FCSB este de părere că jocurile video au o influență negativă asupra fotbaliștilor, la fel precum țigările și băuturile alcoolice și spune despre acestea că su „înfiorătoare”.

„Sunt foarte puţini fotbalişti care se uită la meciuri. Este foarte rău, e tragic. Eu mă ataşez foarte repede de jucătorii care se uită cu adevărat la meciuri, nu la FIFA sau la Manager. 

Explicația pentru asta ar fi jocurile video. Am spus-o, o repet. Sunt cel mai mare flagel, alături de droguri, alcool. Chiar mai rău decât fast food-ul. Sunt înfiorătoare”, a susținut Mihai Stoica, potrivit Telekom Sport.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu 37 de puncte.

”Meci ca ăsta n-am prea trăit”. Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a trăit la intensitate maximă meciul cu FC Argeș, câștigat de echipa sa cu 3-2.

„Meci din ăsta n-am prea trăit. Chiar dacă au fost meciuri câştigate în ultima fază, la ăsta n-am mai avut speranţă. Credeam că nu mai avem timp să ajungem la poartă. Eu nu l-aş fi scos pe Tănase, Petrea a fost inspirat. A fost înjurat şi el nu provoacă ca mine (Florin Tănase). De ce au venit să înjure un jucător? Poate nu e simpatic, dar zice ceva la declaraţii. 

Şerban l-a lovit. Dacă ar fi să scot ceva, aş scoate evoluţia superbă a lui Darius Olaru. FC Argeş a jucat brutal de când Dumitraşcu l-a faultat pe Olaru intenţionat la glenză să îl scoată. Olaru a fost artizanul acestei victorii. M-aş bucura să văd la Cluj aceeaşi atitudine a lui FC Argeş. Aştept să văd. La noi a jucat de parcă era meciul vieţii. A fost un meci foarte greu”, a spus Mihai Stoica - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!