Ștefan Târnovanu speră din nou la titlu în Liga 1! Ce spune portarul care i-a luat locul lui Andrei Vlad la FCSB

Stefan Tarnovanu FCSB Nationala U21 Nationala Ștefan Târnovanu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 11:43
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 11:49

Ștefan Târnovanu a devenit titular în poarta celor de la FCSB după ce Andrei Vlad a fost trecut pe banca de rezerve, în urma gafei din meciul cu FC Argeș.

După două etape de play-off, vicecampioana s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, în condițiile în care diferența, la finalul sezonului regulat, era de 14 puncte. Târnovanu așteaptă acum debutul la naționala U21, unde a fost convocat de Florin Bratu, și speră din nou la titlu în Liga 1.

"Aștept cu nerăbdare debutul, de asta m-am pregătit. O participare la EURO 2023 ar însemna șansa să putem demonstra că putem realiza ceva important, așa cum au reușit și generațiile dinaintea noastră și, de ce nu, o nouă calificare la Olimpiadă. Putem spune că este un dezavantaj că nu avem meciuri oficiale, nu e aceeași intensitate.

  • Ștefan Târnovanu

După ultimul meci, am recuperat puțin din distanța față de CFR. Chiar cred că putem reuși să câștigăm titlul, pentru că suntem o familie, suntem foarte serioși și vom încerca până în ultima etapă. Am vorbit și cu Claudiu Petrila, glumeam, ne tachinam unul pe celălalt", a spus Ștefan Târnovanu, pentru FRF TV.

FCSB este pe locul doi, cu 37 de puncte, la cinci puncte distanță de CFR Cluj, care ocupă primul loc, cu 42 de puncte. 

Târnovanu a bifat cinci meciuri în acest sezon pentru cei de la FCSB, patru dintre acestea fără gol primit!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!