Mihai Stoica FC Arges - FCSB FCSB Superliga

”Meci ca ăsta n-am prea trăit”. Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a trăit la intensitate maximă meciul cu FC Argeș, câștigat de echipa sa cu 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 10:19
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 10:25

Andrei Dumiter a adus victoria pentru vicecampioana României în prelungirile partidei, iar FCSB s-a apropiat la ”doar” cinci puncte de liderul CFR Cluj, în condițiile în care, în sezonul regulat, diferența dintre cele două echipe era de 14 puncte!

Oficialul FCSB l-a lăudat pe Darius Olaru pentru prestația sa. Mijlocașul a fost remarcat și de patronul Gigi Becali.

Mihai Stoica: ”Meci din ăsta n-am prea trăit”

”Meci din ăsta n-am prea trăit. Chiar dacă au fost meciuri câştigate în ultima fază, la ăsta n-am mai avut speranţă. Credeam că nu mai avem timp să ajungem la poartă. Eu nu l-aş fi scos pe Tănase, Petrea a fost inspirat. A fost înjurat şi el nu provoacă ca mine (Florin Tănase). De ce au venit să înjure un jucător? Poate nu e simpatic, dar zice ceva la declaraţii. 

Şerban l-a lovit. Dacă ar fi să scot ceva, aş scoate evoluţia superbă a lui Darius Olaru. FC Argeş a jucat brutal de când Dumitraşcu l-a faultat pe Olaru intenţionat la glenză să îl scoată. Olaru a fost artizanul acestei victorii. M-aş bucura să văd la Cluj aceeaşi atitudine a lui FC Argeş. Aştept să văd. La noi a jucat de parcă era meciul vieţii. A fost un meci foarte greu”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

FCSB este pe locul doi, cu 37 de puncte, la cinci puncte distanță de CFR Cluj, care ocupă primul loc, cu 42 de puncte. 

În sezonul regulat, FCSB a obținut nu mai puțin de opt puncte cu golurile marcate în prelungiri. CFR Cluj, Universitatea Craiova și FC Voluntari, care se luptă cu echipa lui Petrea în play-off, dar și FCU Craiova și Chindia, au primit goluri în ultimele minute de joc de la FCSB.

Astfel, cu un calcul simplu, fără punctele obținute în prelungiri de FCSB, diferența față de CFR Cluj ar fi fost de 24 de puncte în sezonul regulat, echivalentul a 12 puncte în play-off! La această diferență s-ar mai adăuga și punctele obținute în prelungiri cu FC Argeș, în play-off.

Punctele obținute de FCSB în prelungiri, în sezonul 2021/2022 din Liga 1:

Chindia - FCSB 0-1, 01.10,2021, Gol Constantin Budescu, din penalty (+2 puncte)

Craiova - FCSB 2-3, 28.11.2021, Gol Andrei Cordea (+2 puncte)

FCSB - CFR 3-3, 23.01.2022, Gol Iulian Cristea (+1 punct)

FCSB - FCU Craiova 2-2, 06.02.2022, Gol Claudiu Keșeru, din penalty (+1 punct)

FCSB - FC Voluntari 1-0, 06.03.2022, Gol Octavian Popescu (+2 puncte)

FC Arges - FCSB 2-3, 20.03.2022, Gol Andrei Dumiter (+2 puncte) - play-off

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!