Liga 1

Miță Iosif, în pericol? „El ar putea deveni următorul antrenor al Rapidului” Niculae și Angelescu discută cu un alt tehnician

Conducerea Rapidului discută cu un alt antrenor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 16:25
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 16:33

După remiza cu Rapid, 1-1, de pe Arena Națională, conducera celor de la UTA Arad a decis să se despartă de Laszlo Balint. Bogdan Apostu a anunțat că antrenorul a dorit să plece de la gruparea arădeană încă de la înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș, 0-1, de pe teren propriu, doar că șefii UTEI nu i-au acceptat demisia. 

Însă, după doi ani și jumătate pe banca tehnică a UTEI, Balint poate pregăti o altă echipă de tradiție din Liga 1. Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit că Bogdan Apostu negociază cu Daniel Niculae și Victor Angelescu pentru a-l aduce pe antrenor la Rapid.

„Laszlo Balint a plecat de la UTA. Cel mai probabil el ar putea deveni curând următorul antrenor al Rapidului. Bogdan Apostu, reprezentantul antrenorului, a purtat deja discuții pe temă cu Daniel Niculae și Victor Angelescu. Vom vedea”, a anunțat Decebal Rădulescu pe contul oficial de Facebook. 

În cele două meciuri disputate în 2022, Rapid nu a bifat nicio victorie. Elevii lui Miță Iosif au fost învinși de Universitatea Craiova, 0-1, și au obținut un rezultat de egalitate cu UTA Arad, 1-1. 

Astfel, după 23 de etape, giuleștenii se afă în afara playoff-ului și ocupă poziția a șaptea, cu 33 de puncte acumulate. Rapid mai are la dispoziție 7 etape să ajungă pe locul 6, care este ocupat în prezent de Farul, constănțenii având și un meci mai puțin. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies