Miercuri 05 Septembrie 2018, 18:39

Misiune TOTALA: "Salvati-l pe Alibec!" Ce se intampla cu Denis dupa inca o schimbare de antrenor la Astra

Multescu nu trebuie doar sa o duca pe Astra in play-off si sa aduca la Giurgiu Cupa Romaniei. Al treilea obiectiv e sa-l ajute pe Alibec sa-si revina.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Multescu n-are nicio emotie cu Denis. E convins ca va reusi. Alibec a dat un singur gol in 2018, cu Gaz Metan, in februarie.

"Il cunosc foarte bine, ii stiu potentialul. Am vorbit in permanenta cu el si i-am dat sfaturi, chiar cand juca la alta echipa. Psihologic, nu e usor pentru el sa-si revina. Era considerat unul dintre cei mai buni atacanti din tara, iar acum trebuie sa o ia de la capat. Il vom ajuta cu totii. Intre mine si Alibec este o relatie de respect si incredere reciproca", a spus Multescu.

Gigi Multescu a preluat-o azi oficial pe Astra. N-a inceput antrenamentul fara sa discute minute bune cu Alibec.Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"