Miriuta PLEACA de la CFR dupa meciul cu Iasi! Muresan i-a gasit deja inlocuitor: "CFR nu moare!" 

Vasile Miriuta va pleca de la CFR Cluj dupa meciul cu CSMS Iasi si va prelua o echipa din Ungaria! 

Satul de problemele de la CFR, Miriuta a decis sa isi dea demisia! Antrenorul care a adus un nesperat loc 2 in acest sezon are oferte clare de la Gyor si Debrecen, iar despartirea de fosta campioana e iminenta. Chiar si Dinu Gheorghe a anuntat ca Miriuta se duce in Ungaria.

“Eu stiu sigur ca Miriuta pleaca in Ungaria, are oferta de la Debrecen si va accepta. Eu asa stiu”, a anuntat Dinu Gheorghe, viitorul presedinte al Rapidului.

“A zis Vama asa ceva? Poate stie el mai bine ca mine, ce sa zic. Nu stiu, nu vreau sa vorbesc de ofertele mele. O sa anunt pe 7 decembrie unde voi antrena!”,
a replicat Miriuta pentru actualdecluj.ro.


Eugen Trica e favorit sa-i ia locul lui Mirita la CFR, anunta actualdecluj.ro.

"Eu sunt sub contract cu Juventus Bucuresti. Nu stiu, momentan eu sunt aici. CFR il are pe Vasile Miriuta antrenor. Eu tot ce pot sa-ti spun e ca CFR nu moare! Asta ti-o zic suta la suta. Cat timp e Iuliu Muresan acolo nu va muri CFR Cluj. Iar din retur se vor schimba lucrurile. Acum sunt probleme, e dureros, dar se vor rezolva. Stiu si eu ceva. Eu stiu tot ce e la CFR Cluj si Eugen Trica sustine ca lucurile se vor schimba in bine. Vor fi bani. O sa scoata Iuliu Muresan bani din piatra, iti zic eu"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies