VIDEO EXCLUSIV Mirel Rădoi, acuzat indirect de ipocrizie: „Am avut luni o discuție și n-a spus nimic despre asta!”

Mirel Rădoi a luat decizia de a se despărți de Universitatea Craiova, după ce echipa sa a ratat calificarea în fazele eliminatorii ale Cupei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 16:15
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 16:26

Universitatea Craiova a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1, de FC Argeş şi a fost eliminată din  Cupa României, iar la finalul meciului Mirel Rădoi a anuțat demisia arătânt cu degetul către oficiali ai clubului care au încercat să intervină peste el la echipă sau care au încercat să-i forțeze deciziile prin ieșiri publice la TV.

"Nimeni nu se gândea să-l dea afară!"

Sorin Cârțu îl acuză indirect pe fostul antrenor al Universității Craiova de ipocrizie și subliniază că a avut de curând o discuție cu Rădoi, în care acesta nu a ridicat această problemă a „interferențelor” de la echipă.

„Nimeni nu se gândea să-l dea afară. Luni am stat la niște discuții amicale, la o cafea. Nu a ridicat o problemă din ceea ce el a expus aseară la televizor. Luni, după partida cu FCU, ne-am întâlnit la club, am stat la o discuție cât se poate de amicală. Nici n-am discutat despre ceea ce s-a întâmplat sâmbătă, poate câteva fraze.

Am zis că suntem la o discuție despre ce trebuie să facem în cele trei meciuri care au mai rămas. Nu s-a pus nicio secundă în discuțiile noastre problema că am discutat de probleme tactice la televizor. Nimic”, a spus Sorin Cîrțu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost numit antrenor principal al Univeristăţii Craiova la 9 august, când l-a înlocuit pe Laszlo Balint. El a preluat echipa pe locul 9 al clasamentului Superligii şi a lăsat-o pe poziţia a 5-a.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!