Liga 1

FOTO Mircea Rednic a fost externat după operație. Fostul antrenor al lui Dinamo, primele declarații: ”Mă simt foarte bine”

Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, s-a operat la începutul acestei săptămâni de coxartroză, o afecțiune care se manisfestă prin degradarea articulației șoldului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 15:23
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 15:28

Doctorul Robert Apostolescu a postat pe pagina personală de Facebook primele imagini cu Rednic după operație. La câteva zile după intervenție, fostul antrenor al lui Dinamo a fost externat.

"Vă spun că sunt ca nou.[...] Tehnica asta nouă, minim-invazivă, este ceva incredibil. Nici vorbă de durere după operație. Cicatricea este mică, mușchii nu sunt secționați. A doua zi eu deja mă plimbam cu cadrul, am făcut multe ture pe aici prin spital. 

Mă simt foarte bine. Înainte de operație aveam dureri chiar și atunci când mă așezam în pat, nu mai vorbesc la mers, când urcam în mașină sau când urcam scările. I-am spus domnului doctor Apostolescu că am făcut o mare greșeală că nu m-am operat mai devreme și regret că am stat aproape 2 ani cu dureri.”, i-a spus Mircea Rednic doctorului, potrivit paginii sale de Facebook.

Mircea Rednic a avut cinci ”mandate” la Dinamo și, fără îndoială, ultimul a fost cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, și a bifat doar o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

FOTO: Facebook @Dr. Robert Apostolescu

Modifică setările cookies