Mircea Radulescu: "Antrenorii care conduc o a doua echipa in campionat sub o alta functie, o sa fie sanctionati"

Mircea Radulescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Octombrie 2008, 16:09
Data actualizarii: Luni 06 Octombrie 2008, 16:11
Directorul Scolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Radulescu, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca tehnicienii care incalca regulamentul si conduc o a doua echipa din acelasi esalon intr-un sezon sub acoperirea unei alte functii vor fi sanctionati de Comisia de Disciplina.

"Daca Andone, de exemplu, vine cu un contract de director sportiv si se dovedeste ca de fapt conduce antrenamentele si echipa de pe banca, atunci Comisia tehnica poate sa faca o ancheta. Si daca se constata acest lucru, cazul antrenorului si al clubului se inainteaza Comisiei de Disciplina, iar aceasta decide in consecinta pentru aceasta abatere", a spus Radulescu.

Oficialul FRF a mentionat ca nu cunoaste sanctiunile pe care le-ar putea primi un antrenor daca incalca regulamentul. "Clubul risca in primul rand, pentru ca a venit cu un contract de director sportiv, dar el este de fapt antrenor. Cu alte cuvinte, clubul minte opinia publica. Nu stiu ce sanctiuni sunt, Comisia de Disciplina incadreaza cazul. Si antrenorul risca, dar eu de cand am inaintat cazul nu mai am ce face.

Mi-am facut datoria, din acel moment Comisia de Disciplina incadreaza cazul, face ancheta si asa mai departe. In functie de rezultatele respective se trece la sanctiuni pentru club si antrenor. Pentru ca de asta avem legi, sa fie respectate. Iar cei care nu le respecta sa suporte sanctiunile", a adaugat Mircea Radulescu.

Mai mult pe www.mediafax.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!