Mircea Lucescu: "M-a apucat nostalgia sa revin in tara. Ne intoarcem de unde am plecat!"

Autor: Sport.ro
Marti 11 Martie 2008, 09:30
"VREAU SA REVIN DOAR DACA PLEACA RAZVAN IN STRAINATATE!"

Mircea Lucescu nu exclude o revenire in campionatul romanesc, la Dinamo, acolo unde a mai antrenat acum 18 ani, cand a fost inlocuit chiar de Muletescu, actualul tehnician al "alb-rosilor". Lucescu senior conditioneaza aceasta revenire de plecarea fiului sau, Razvan, la o echipa din strainatate. 

"Acum sunt sub contract cu Sahtior Donetk si nu pot sa-mi dau demisia decat in urma unei neintelegeri cu patronul Ahmetov. Ma magulesc declaratiile lui Borcea, inseamna ca mi-am facut treaba cum trebuie. Poate este normal sa se gandeasca la mine, pentru ca, atunci cand eu antrenam la Dinamo, Borcea era in galerie, iar echipa a avut rezultate foarte bune".

"In viata se poate intampla orice, totul e posibil… Ne intoarcem de unde am plecat. Ma poate apuca nostalgia sa revin, dar trebuie ca Razvan (n.r. - fiul sau, antrenor la FC Brasov) sa plece din tara. El trebuie sa urmeze un drum, o cariera in strainatate".

"Ar fi nedrept din partea mea sa vorbesc de Dinamo, atat timp cat eu nu lupt in campionatul romanesc. Dar nu este usor de jucat cand echipa de pe primul loc, ma refer la CFR, are un asemenea avantaj. Se creeaza o mare presiune asupra formatiilor de pe locurile 2 si 3. Totul se disputa la nivel psihologic", a spus Mircea Lucescu in Prosport.

Vezi tot interviul cu Mircea Lucescu pe www.prosport.ro

Citeste si:

Dinamo

lucescu

Brasov

Atacuri de Paşte în Sri Lanka: Peste 200 de morţi în 8 explozii. Șapte persoane, reținute
BRAT