FOTO Baschet 3x3 la înălțime: A doua etapă a circuitului BCR Sport Arena Streetball se joacă la Brașov. Înscrierile încep luni

baschet 3x3 BCR Sport Arena Streetball Brasov inscrieri Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 13:39
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 13:56

Circuitul național de baschet 3x3 BCR Sport Arena Streetball va continua cu cea de-a doua etapă, care va avea loc în weekend-ul 31 mai – 2 iunie pe terenurile de sub Tâmpa.

Proiectul este finanțat de către Municipiul Brașov și este un adevărat festival de sport urban, care include activități pentru toată familia. Accesul este liber.

După ce au luat cu asalt etapa de debut, desfășurată în Universitatea Politehnică București, jucătorii dar și pasionații de baschet în aer liber se pregătesc pentru următorul turneu în drumul către marea finală a circuitului BCR Sport Arena Streetball, care va avea loc în septembrie la București. Competiția sportivă este dedicată tuturor jucătorilor de baschet, indiferent de vârstă, sex sau nivel de pregătire.

Înscrierile pentru turneul de la Brașov încep luni 27 mai, de la ora 15.00, pe site-ul oficial al competiției, 3la3.ro și se fac în limita a 70 de echipe, cumulat, la toate categoriile de vârstă, sau până miercuri 29 mai. Taxa de participare este de 50 de euro per echipă, iar jucătorii care nu dețin încă un maiou oficial al competiției, îl vor putea achiziționa din zona de check-in contra sumei de 100 de lei.

Este pentru a doua oară în istoria de 19 sezoane a competiției când Brașovul găzduiește o etapă Sport Arena Streetball, după evenimentul care a avut loc în 2016.

Aleea de sub Tâmpa se va transforma într-o zonă dedicată mișcării și sportului în aer liber și nu doar jucătorii de baschet se vor putea distra în acest weekend. În zona fanilor spectatorii vor putea participa la diverse jocuri tematice, își vor putea testa abilitățile fizice sau se vor putea duela pe un teren virtual în zona de jocuri pe consolă.

Vor fi concursuri cu premii pe întreg parcursul zilei, meciuri demonstrative cu invitați speciali, momente de entertainment și muzică non-stop.

Ziua de vineri va fi dedicată în totalitate fanilor, fiind permis accesul în zona care le este dedicată dar și pe terenurile de joc, urmând ca în zilele de sâmbătă și duminică să se desfășoare partidele din cadrul turneului. Programul complet al meciurilor va fi anunțat în cursul zilei de joi, 29 mai, după încheierea înscrierilor.

La primul turneu au participat 600 de jucători și s-au jucat 231 de meciuri de baschet 3x3 de-a lungul celor trei zile de competiție.

BCR Sport Arena Streetball 2024 este susținut de către BCR, Mastercard, Nike, BCR Leasing, Horizon, Tissot, Albini Prassa, BCR Asigurări de Viață, Rom, Ideal Board Games și FR Baschet. Radio-ul oficial al evenimentelor este Kiss FM.

Proiect finanțat de către Municipiul Brașov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BCR Leasing (@bcrleasing)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!