Mioveni vrea sa aduca vedetele lansate de Pitesti! Dica, Mara si Tames, ofertati de nou-promovata!

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Iunie 2011, 12:49

	Mioveni vrea sa aduca vedetele lansate de Pitesti! Dica, Mara si Tames, ofertati de nou-promovata!

CS Mioveni vrea sa-i transfere pe Emil si Nicolae Dica, Bogdan Mara, Raul Marincau, Ciprian Tanasa si Iulian Tames, a declarat directorul general al clubului Razvan Tunaru.

"Vrem sa refacem legiunea pitesteana, aici la Mioveni. Avem deja o lista de transferuri pe care se afla Emil Dica, Nicolae Dica, Bogdan Mara, Raul Marincau, Ciprian Tanasa, Iulian Tames. Sunt jucatori ca care am mai lucrat in Trivale si am demarat deja negocierile cu unii dintre ei. Ne intarim pentru Liga I, iar toti acestia sunt jucatori valorosi, care ne pot ajuta, acum, dupa promovare” spune directorul general al clubului Razvan Tunaru.

Toti jucatorii aflati in vederile conducerii galben-verzilor au jucat in trecut la FC Arges si se afla in relatii foarte bune cu oficialii din Mioveni. Emil Dica a jucat ultima oara pentru CFR Cluj si a fost aproape de un transfer la divizionara secunda si anul trecut, iar Nicolae Dica si Marincau sunt liberi de contract dupa ce au evoluat pana acum la Steaua si Branesti, in timp ce Mara si Tanasa sunt dispusi sa revina in tara dupa sezoane petrecute in Grecia si Ucraina.

Sursa: Mediafax

Detalii șocante ies la iveală după catastrofa din Beirut. Povestea pompierilor trimiși în mijlocul dezastrului
BRAT