Alin Minteuan, demis după ce conducerea CFR-ului i-a dat asigurări că va continua în Gruia și după venirea lui Mandorlini

Nelutu Varga Alin Minteuan CFR Cluj Superliga Nelu Varga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 15:32
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 15:39

Andrea Mandorlini (62 de ani) a preluat banca tehnică a CFR-ului după plecarea lui Dan Petrescu și îi va pregăti pe ardeleni în noul sezon.

Odată cu venirea tehnicianului italian în Ardeal, oficialii lui CFR Cluj au luat decizia de a se despărți de secundul Alin Minteuan, 46 de ani, deși îi dăduseră asigurări că va continua în Gruia.

  • Înțelegerea lui Minteuan cu CFR Cluj urmează să expire la 30 iunie 2023.

„Mi s-au tăiat picioarele (n.r. - când a aflat), pentru că am muncit atâția ani la acest club. Nu mi-a plăcut faptul că cei din conducere mi-au transmis asta telefonic și nu m-au chemat la o discuție.

Cu domnul Mandorlini am vorbit și inclusiv la conferința de presă a precizat că voi face parte din staff-ul său. A fost ceva frustrant. Acum caut o colaborare cu un nou club”, a spus Alin Minteuan, potrivit GSP.

Alin Minteuan și-a petrecut aproape jumătate din viață la CFR Cluj. Fostul mijlocaș dreapta a adunat 20 de ani la CFR Cluj. Timp de șapte ani a fost jucător, în timp ce pe restul i-a petrecut ca antrenor, secund sau tehnician la echipele de tineret.

Andrea Mandorlini, din nou pe banca CFR-ului

Mandorlini (62 ani) a pregătit-o pe CFR din noiembrie 2009 până în septembrie 2010, reuşind să câştige campionatul, Cupa României şi Supercupa României.

Andrea Mandorlini, care a pregătit-o în acest an pe Mantova (Serie C), a mai antrenat în carieră echipe precum Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, Hellas Verona, Genoa, Cremonese.

Italianul îi ia locul lui Dan Petrescu, plecat la echipa sud-coreeană Jeonbuk Hyundai Motors FC.

CFR Cluj s-a clasat pe locul al treilea în ediţia recent încheiată a Superligii, după ce a câştigat cinci titluri consecutive de campioană.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!